lördag 3 oktober 2009

stor inköpslista

I torsdags hade vi inte speciellt mycket att göra, var ju lediga från skolan. Så vi tänkte egentligen hittat på någonting i onsdags men det blev inte så, så vi fick flytta det en dag. På torsdagkväll så ringde Elin till en killkompis ifrån Höör och frågade om han ville komma och hälsa på, vilket han gjorde. Dock tog han med sig en vän också :) Men vi hade skoj, det blev inte allt för sent faktiskt. Runt två drygt, så det var ganska skönt..

Igår stack vi bort till hennes nya lägenhet, damsög lite och fick bort allt skit ifrån golvet (eftersom de sågade och la golv inne i Elin's nya rum). Ett tag senare började vi bli hungriga, så jag och hennes pappa gick bort till Målet och handlade mat till oss. Efter lunchen följde jag och elin med till IKEA. Vi tog varsin vagn (3sty) och de behövdes verkligen, alla var smockfulla när vi handlat färdigt. Dock är där fortfarande lite saker som fattas, haha. Men vi hade roligt och det blev lite spänning när vi skulle få in allting i bilen, men det löste sig.

Efter IKEA åkte vi med hennes pappa och hans väninna hem, kollade på Idol och åt jättegod mat. Kollade på röstningen också, och jag trodde dock inte att Eddie skulle gå vidare med tanke på låtvalet han gjorde igår, men det var tydligen många fler som inte tyckte som jag. Men det kanske var ett bra val? Han är ju duktig på det han gör, så vi får väl se längre fram i tävlingen.. En del djupa samtal hade vi med, efter middagen. Men det kan behövas ibland och det var ganska givande faktiskt!

Inga kommentarer: