tisdag 22 december 2009

julmys.

Vaknade tidigt i morse vid sju tiden av att Elin inte kunde sova mer, så vi gick upp och åt frukost och planerade att åka hemåt vid halv nio tiden. Vi tog då bussen, dock gick vi ut lite för tidigt så vi hade några extra minuter då vi höll på att frysa ihjäl. 18 minusgrader, är inte normalt? Herregud.

Det känns ganska bra att gå upp tidigt, även om det är jobbigt för stunden. Idag har vi hela dagen på oss att hitta på saker, vi har precis bestämt oss för att ta oss tid till att gå ner till stan och äta lunch ute. Vi pratade om thaimat, så det blir nog buffé. Efter lunchen går vi nog en runda på stan en stund, behöver titta ut de sista julklapparna. Snart är det dags för utdelning ju, så måste bli färdig.

Senare ikväll satsar vi på julmusik, julklapps inslagning och julbak. Vet inte om det bara blir jag och elin, men vilket fall som helst så kommer det nog bli hur mysigt som helst. Det var längesedan vi tog oss tid till att göra någonting, så det kommer bli hur bra och trevligt som helst :)

Inga kommentarer: