torsdag 22 juli 2010

sommaren är snart slut.. känns det som?

Jag och älskling var ensamma igår, en mysig kväll. Vi åkte hem till hans pappas hus i förgår och fick genast börja städa, ingen som varit hemma på ett tag så det behövdes fräschas upp lite. Det blev jättefint och vi satte oss för att välja ut lite filmer vi tänkte titta på under kvällen, vi valde ut 6 stycken? Haha. Dock tittade vi bara på två, klockan var väl lite över två när vi gick och la oss. Igår vaknade vi upp vid elva tiden - sovmorgon, woho! Och tänkte göra frukost. Dock blev det lite mer som lunch. Stekt lax, stekta grönsaker, lax och sås - MUMS!

Igår blev det inte så mycket av dagen, vi tittade på Pearl Harbor innan vi begav oss hemåt igen. Och sedan blev det lite mer filmtittande, klockan tickade och runt nio tiden bestämde vi oss för att ta ett kvällsdopp i poolen. Adrian försökte övertala mig att det skulle vara uppfriskande och varmt, men jag håller bara med om den uppfriskande-biten, haha..

Några av syskon-barnen kom ner och hälsade på en stund också, två av dom stannade lite längre in på kvällen och vi satte oss ute i trädgården och mös med ljus och filtar. Det är kul när man får sällskap sådär på kvällskvisten..

Idag blir det nog inte mycket göre. Städade lite igår innan sängdags för att slippa det nu på morgonen, tvättade, tömde soporna och satte igång diskmaskinen. Tror dock att den börjar bli klar nu, så jag får gå och tömma den snart. Ska tvätta lite till, behöver ha alla kläderna rena nu när vi snart ska åka iväg. Bara en vecka kvar, woho! Det kommer bli hur kul som helst och vi längtar bägge. En upplevelse, natur som jag aldrig sett förut. Det kommer bli skoj.

Inga kommentarer: