onsdag 3 november 2010

promenad i det blöta

Älskling tyckte det var en bra idé att gå ut på en promenad, någonstans där vi inte gått förut. Jag var väldigt tveksam men till sist lyckades han övertala mig, vi bytade om till träningskläder, tog till och med på oss ett par ordentliga skor för att kunna ha en skön promenad.

Under tiden vi gick längst gatan studera vi vädret och kom överrens om att det väldigt snart skulle antingen bli åska eller ösregn och kom fram till att om det skulle bli regn fick vi gömma oss någonstans tills det gått över. Men efter bara fem minuters gång, med öppna fält på var sida, fanns det inte direkt ett gömställe. Vi fick fly, det började först duggregna, men efter bara några steg var det fullt ösregn. Vi fick springa i full fart hemåt och under tiden slog haglet mot oss. Kan ju säga att det inte var världens mysigaste promenad.

Nu är vi inne, ombytta och hängt de andra kläderna på tork. Jag tror inte det blir någon promenad för oss idag, kanske om det blir väldigt fint väder om ett tag. Jag som ville gå till Willys? Typiskt..

1 kommentar:

emii sa...

hej gumman! ja det är fortfarande en plan :D:D vet inte exakt när dock men det ska vi absolut göra! är du 18 föressten? så vi kan partaaaa!