lördag 27 juni 2009

lördag

inte blivit så mycket uppdatering, har varit alldeles för fint väder för att sitta inne. Vilket det faktiskt fortfarande är, men var tvungen att lägga upp ett ynkigt inlägg åtminsone (:

Festan igår hemma hos Elenore, det var awsome. Trevligt sällskap och alla var på topp, det blev en hel del hoppande/dansande mot slutet, vilket verkligen behövdes. För vi tappade stämningen ett tag, men den fick vi upp ganska snabbt igen. Tack för en trevlig kväll iaf, alla som deltog! Det får vi göra om och det blir snart, haha :)

Idag har det/händer det inte speciellt mycket. Vaknade upp hos Elenore, dock inte så många människor kvar och de sista drog ungefär när jag gick upp. Så jag och elenore, samt hennes syster bestämde oss för att beställa in lite thaimat, så vi cyklade ner och hämtade det och slog sedan på en film "som man bäddar" , dock ingen rekomendation. Mest B-film! Efter det gick vi ut på balkongen och tog lite frisk luft, innan vi satte igång "Jackass number 2" , måste ju bara kommentera att de människorna är inte riktigt kloka! Men fyf*n vad roligt dom måste ha, haha..

Så nu ska grillen på så man kan få lite energi, sen eventuellt ner till vattnet en stund!

1 kommentar:

SAn sa...

Låter som en trevlig kväll gumman! :)