tisdag 9 juni 2009

woho!

living the dream, woho!

Var i Malmö igår med Nadine och hennes kära bebis, var på triangeln en runda och kollade lite innan vi bestämde oss för att åka till Entré. Vi gick direkt upp och käkade mat, på en restaurang. Kycklingfilé, pommes, olika såser och sallad ^^, det var super gott!

Vi åkte hiss upp, hiss ner, sprang in och ut igenom alla affärer för att kunna hitta någonting åt oss och åt min älskling. Efter några timmars hiss-turer och springande så hittade vi present till min honey. Och sedan bara flöt det på, varje affär vi gick in i hittade vi något snyggt. - testade minst 50 par byxor.

Vi skulle bege oss hemåt vid åtta, men råkade ta fel buss så vi hamnade ute vid IKEA. Så vi fick hoppa av någonstans där och byta buss som gick till Värnhem, där vi fick byta buss igen mot Centralen. Men vi stannade på Coop och köpte med oss mat hemåt.När vi väl kom till centralen så hade vi missat tåget så vi gick och satte oss på Espresso House. Sen när det väl var dax att åka, så fick Nadine springa bort till automaten och ta ut en biljett. Och sedan fick vi springa väldigt fort bort till tåget (som vi också höll på att missa, haha). Men vi hann med, som tur var!

Vi bytade från tåg till buss mot Hörby när vi kom till Lund. Dock höll vi på att missa den bussen också, eftersom att vi hade barnvagn var vi tvugna att ta hissen ner och upp genom centralen. (vilket inte gick så bra.) Först kom vi ner i Källaren och sedan tillbaka till samma plan som vi var på, och då fick vi byta hiss (eftersom vi tagit fel) , men vi sprang som dårar bort till bussen och hann med den PRECIS. - vi har gjort det alldeles för många gånger, haha!

När vi kom hem nannade Nadine Saga, och sedan satte vi igång att laga mat (då klockan var 12.00) Maten var inte klar förrän vid ett tiden, men eftersom vi var så fruktansvärt hungriga så spelade tiden ingen roll. Vi krängde i oss maten samtidigt som vi tittade på TV och sedan var det dax för sängen. - Mysig och rolig dag!

- BTW, en fågel sket Nadine i håret på Värnhem. Hahaha!

1 kommentar:

SAn sa...

vad mysig er dag lät!^^

extra mys med fågelskit i håret... mums!