torsdag 16 juli 2009

babyface @ vega.

konserten var helt otrolig, det var så mycket mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Vi anlände i Köpenhamn runt två tiden på dagen och tillbringade sedan hela eftermiddagen att gå på Ströget och in i alla möjliga affärer. Vi tänkte ta något att fika på och sedan åka ner till Vega runt sex tiden, då insläppet började vid sju. Men vi kom dit redan vid fem, för att vara säkra på att vi skulle få bra platser.

När vi väl kom dit så hittade vi först inte, men när vi sedan kom fram såg vi en snubbe (som Malin tyckte såg "viktig" ut), så vi alla hade varsitt öga på honom under tiden vi stod och väntade på att klockan skulle rinna iväg. När vi alla stod där så skojade vi om att det hade varit skitcoolt om Babyface kommit dit nu, medan vi stod där. Och ungefär tjugo minuter senare så rullar det in en vit limousin på gatan. Och vi alla hamnade i en chock, men hann ändå få upp alla kameror.. { klart det var Babyface! När han steg ut limon så tittade han på oss, skrattade lite och vinkade åt oss. - Det gjorde hela vår dag såå mycket bättre! Det var ganska stort att vi var där före honom, haha.

När vi sedan kom in så fick vi de bästa platserna, vi stod precis nedanför honom. I mitten, längst fram. Vi stod så nära att vi hade kunnat röra hans ben om vi sträckt på oss, haha! Men det var helt otroligt. Ljudet inne i salen var superbra och man hörde när han sjöng och inte bara genom högtalarna.. När det gick över till Meadly, så fick Malin syn på att Babyface's gylf var öppen så hon fick för sig att hon skulle tala om det för honom. Och det gjorde hon med! Hon skrev på mobilen att hans gylf var öppen (på eng dock) och när han sedan satte sig ner för att spela gitarr, viftade hon med mobilen så att han kunde läsa vad det stod. Så han skrattade till, blev lite röd innan han vände sig, med ryggen mot publiken, för att knäppa den. När han satte sig igen sträckte han ner sin hand och gjorde "High Five" med Malin. - det var så klockrent!

Hela konserten var superbra och vi tog massor med bilder och filmade nästan in allting. Bilder och Videos läggs dock upp lite senare. Men det finns några klipp på Youtube, från konserten om ni vill se en snutt :)

Making jokes
Tribute to Michael Jackson

1 kommentar:

SAn sa...

kul att ni hade det så trevligt!
verkligen klockrent med gylfen, hah! ;D