tisdag 9 mars 2010

In family portrait we look pretty happy


Pink, är en av mina favorit artister. Hon är en suverän sångerska och hennes röst gör en knäsvag, hon förmedlar sina texter med ett sådant sätt som gör att de går rakt in i ens hjärta.

Idag händer det inte direkt mycket. A, kommer om en timme, sen blir antagligen tv tittande och massvis med mys. - det gillas! Helgen var super rolig, som jag tillbringade i Ystad. Vi kom inte dit förrän sent på fredag kväll, så det blev bara en pratstund innan vi bäddade ner oss i sängen. Gick upp väldigt tidigt, redan strax efter nio. Frukost och chill i soffan en stund, busade med de små barnen och gick på promenad med en av hundarna. Kalas senare på dagen, god mat och trevligt sällskap, som fortsatte enda fram till midnatt :)

I Söndags gick vi också upp tidigt, vaknade ungefär vid samma tid. Tog det bara lugnt hela dagen, åkte en runda in till stan och handlade lite needs. A och jag skiftades om att göra ansikts-massage på varandra - super mysigt och riktigt avkopplande! Middag tillsammans vid det stora bordet och lite småprat till kaffet, innan vi begav oss hemåt igen.

Lång helg berättelse i kort version. Men vi hade väldigt trevligt och det tackar jag för :)

Inga kommentarer: