fredag 22 oktober 2010

första snön, flytt och nu har jag försovit mig

Ja, som ni alla vet så kom ju första snön för några dagar sedan. Förjävligt! Det är bara Oktober och jag tycker att vi borde få ha Oktober, innan vintern kommer. Löven har ju precis börjat ändra färg och falla till marken, det är då meningen att de ska ligga där ett tag och bara se vackra ut. Innan snön trycker ned dem till asfalten ännu en bit!

Hjälpte en vän att flytta igår, som jag nämnde förut. Fick dela soffan i tre delar för att kunna bära den upp-ned för trapporna. De var inte jättetunga att bära, men i en klurig trappa blev den genast mycket tyngre. Jag tror vi sprang upp och ned för de trapporna närmare trettiotal gånger - vi blev ganska slut, kan jag säga. Och då tog vi inte ens alla de tunga sakerna själva, som soffa, tv och byrå hade vi bärhjälp. Men trappan var jobbig i sig, haha..

Jag vaknade av att min mamma klampade in på rummet och frågade varför jag inte gått upp, och när jag insåg att hon menade att jag försovit mig så pass mycket att jag hörde bussen köra förbi, fem sekunder senare. Dock försökte hon lägga över skulden på min lilla pappa, som om det vore hans fel? Nix, det fick jag tala om för henne. Dock menade hon på att han var vaken och inte märkt att jag inte varit uppe och hoppat.. Nu är klockan iaf 8.01 och jag börjar om 29 minuter, men eftersom Papi är så snäll så har han erbjudit sig att köra mig till skolan för att jag ska kunna hinna någorlunda i tid.

Nu tänkte jag packa min väska med lite onödigt krafs och lite nödvändigt såklart, som deo, ansiktskräm och hårspray? Det verkar vettigt. Man vet aldrig vart dagen leder en så det kan ju vara en bra idé..

Inga kommentarer: