torsdag 14 oktober 2010

Hemma och klockan är inte mer än halv fyra, perfekt!

Det blev inte så lång dag idag, gick en timme tidigare då min skjuts (min kära papi) befann sig i närheten. Har precis fått av mig de där äckliga serveringskläderna med matfläckar-os, som blivit fettigt av all "ånga" från matlagningen som pågick i köket. Usch! Det är tur att man inte är fast i den omgivningen..

Tog av mig strumporna precis. Jag brukar inte gå barfota och jag tycker det är äckligt med fötter, andras. Och jag tycker även det är väldigt ofräscht att gå runder barfota inomhus. Nej, det är något jag inte alls tycker om! Men jag måste erkänna att efter en dag i serveringen så finns det inget bättre än att få låta fötterna andas en stund i det fria, man känner sig fri och genast mycket fräschare, då man kommit bort från restaurangen.

Jag tänkte inte göra alls mycket idag. Har planerat att bara ta det lugnt, vara uppe länge och njuta av kvällen och bara göra ingenting. Vara uppe länge - det är inte ofta det händer, men idag är bara en sådan dag då jag känner för att åtminstone vara uppe någon timme längre än vanligt. Det kan kännas härligt och man känner sig inte så "bunden" till att vara tvungen att sova. Love it!

Nu tänkte jag titta på ett avsnitt DHW. Läsa min dagliga dos av bloggar. Kolla över min almanacka. Börja skissa på hur jag tänkt utföra mitt projektarbete, vad som behövs göras innan jag kan sätta igång med en mall..

Inga kommentarer: